Cím: 2092 Budakeszi Fő u. 43-45

mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel:    +36 (23) 385-333  

Mobil: +36 (30) 318-5555

Cégtörténet

 

A SZAQI-2001 Bt nevéből is adódóan 2001 óta van jelen az informatikai piacon. 3 fővel alakult ebből az alapító tag ezt megelőzően is több éve foglalkozott informatikával. Cégalapítást követően megkezdődött az ügyfélkör kialakítása, bővítése mind lakossági mind vállalkozási szférát tekintve, mely évről évre egész napjainkig folyamatosan növekvő tendenciát mutat. A cég dinamikus fejlődésében jelentős szerepet kapott a Vevőkkel kialakított személyes kapcsolat, kollégáink szakmai képzettsége, az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközök minősége és a szolgáltatások színvonala.

 

Tevékenységi körünket tekintve vállalkozásoknak kínálunk az informatika különböző területein segítséget, tanácsokat, nyújtani hardver és szoftver problémáik megoldásában, számítógépes rendszerek megtervezésében, kulcsrakész kivitelezésében, folyamatos karbantartásában és üzemeltetésében. Cégünk elsődleges célja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségének állandó fenntartása és javítása továbbá meghatározó irányelve alapján tudatosan törekszik hosszú távú, szoros és hatékony partnerkapcsolat kiépítésére ügyfeleinkkel. Üzleti filozófiánk a rugalmas, kiemelkedő minőségű, magas színvonalú, megbízható, de ugyanakkor költség hatékony szolgáltatás.

 

Együttműködési ajánlatunk, hogy első alkalommal ingyenesen felmérjük, hogy az Ön cégének milyen eszközökre és milyen a hatékonyságot növelő megoldásokra van szüksége. Ezt követően megtervezzük, prezentáljuk, kivitelezzük, és a helyszínen kiépítjük az Ön cégére szabott informatikai rendszert. Bármilyen specifikus problémára találunk informatikai megoldást garantáltan a legjobb áron.

 

Minőségpolitikánk:

 

Partnereink igényeinek teljeskörű kielégítése a következő szempontokat figyelembe véve: 

·   Minőségi termékek forgalmazása
·   Minőségi szolgáltatások nyújtása
·   Magas szintű szaktudás, folyamatos továbbképzés
·   Tevékenységünk minden elemének folyamatos ellenőrzése, javítása
·   Megrendelőink elégedettségének figyelemmel kísérése
·   A műszaki fejlődés eredményeinek alkalmazásával ügyelünk környezetünkre.

 

Referenciáink:

 

Ügyfeleink az alábbi ágazatokban érintettek:

·   Biztonságtechnika
·   Építőipar
·   Jogi szféra
·   Kis- és nagykereskedelmi cégek
·   Szórakoztatóipari létesítmények

 

Miért érdemes minket választani?

 

Mi elsősorban az ügyfeleink egyedi igényeihez alkalmazkodunk, megkeressük az adott vállalkozás számára (a pénzügyi lehetőségekhez igazítva) a legszakszerűbb megoldást. Segítségünkkel hosszú távon költségtakarékos, az eddigieknél jobb, biztonságosabb a versenytársainál gyorsabb informatikai rendszerhez juttatjuk hozzá. Ezek a tényezők az Ön számára újabb és újabb ügyfeleket jelentenek majd, így a piacon jelentős üzleti előnyre tehet szert.

 

Megítélésünk szerint olyan tapasztalatokkal, ismeretekkel, gyártói/nagykereskedelmi kapcsolatokkal bírunk, melyek nagymértékben hozzájárulnak munkáink sikereihez. A projekteket cégünk a legnagyobb szakértelemmel és gondossággal kezeli. Bízunk benne, hogy Önök is kipróbálják szolgáltatásainkat, és a költség hatékonyabb, szervezettebb működés alapján egy hosszú távú kölcsönös bizalmi alapokra fektetett kapcsolat teremthető.

 

Kérjük, információért forduljanak hozzánk bizalommal a 30/318-5555 vagy 30/359-7393-as telefonszámon.

Elérhetőségek

Budakeszinotebook:
 
Üzlet:
2092 Budakeszi Fő u. 52. a
FIRST LED üzletben!!!
Email:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 (23) 385-333 
Mobil: +36 (70) 231-3333

 

Nyitva Tartás:
 
Hétfő           09:00 - 18:00
Kedd           09:00 - 18:00
Szerda         09:00 - 18:00
Csütörtök     09:00 - 18:00
Péntek         09:00 - 18:00
Szombat      09:00 - 12:00
Vasárnap     Zárva

BejelentkezésFacebook

SFbBox by afl odds
Scroll to top